Καλοσωρίζουμε το Γιώργο Λυμπερόπουλο στη Θέση του Οικονομικού Διευθυντή

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος ανέλαβε από την 1η Σεπτεμβρίου τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣμέλος της Holcim.

Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως Οικονομικός Διευθυντής και έχοντας αναλάβει σημαντικούς ρόλους σε πολυεθνικούς οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρύτερο περιφερειακό επίπεδο, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος αναλαμβάνει το τιμόνι της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών με εφόδια τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του.

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος θα συνεισφέρει σημαντικά στην υλοποίηση του «πράσινου» επενδυτικού προγράμματος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ενισχύοντας παράλληλα την κερδοφορία του και εδραιώνοντας τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο σύγχρονο αειφόρο οικοδομείν.

Ο νέος Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο του Όσλο στη Νορβηγία, ενώ έχει εργαστεί σε εταιρίες των κλάδων προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG), βιομηχανίας, φαρμάκων και υγείας. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του ήταν ως Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών Ελλάδας και Κύπρου στις εταιρίες Abbot Laboratories και AbbVie.

Όλοι εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Image
giorgos_lymperopoylos_1.jpeg