ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΗΣ

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, λειτουργούμε με πυξίδα το σκοπό μας: να χτίζουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Δεσμευόμαστε να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας με στόχο τις αειφόρες κατασκευές, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τη δραστηριότητά μας, αναπτύσσοντας νέες πράσινες λύσεις και χτίζοντας πιο ενεργειακά αποδοτικά κτίρια με λιγότερους πόρους.

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, θα γίνεις μέλος μιας ομάδας 650 ανθρώπων σε πανελλαδικό επίπεδο και 70.000 ανθρώπων σε παγκόσμιο, που χαρακτηρίζονται από πάθος, έμφαση στην πρωτοπορία και στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων. Το πάθος μας και η κουλτούρα υψηλών επιδόσεων μάς εμπνέουν να προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις που επιταχύνουν τη μετάβαση σε αειφόρες κατασκευές. Και για να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά, προάγουμε μια κουλτούρα συνεργασίας που ενδυναμώνει τον άνθρωπο και στηρίζει τις κοινότητες όπου δραστηριοποιούμαστε να ευδοκιμήσουν.

Επειδή πιστεύουμε ότι μόνο εδραιώνοντας ένα περιβάλλον με σεβασμό και εμπιστοσύνη, όπου όλοι μπορούν να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν, μπορούμε να χτίσουμε τον κόσμο στον οποίο όλοι θέλουμε να ζούμε. Ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει σε αυτό τον σκοπό κάτι μοναδικό. Είτε αυτό είναι μέσα από τη δέσμευση για βιωσιμότητα και καινοτομία, την πίστη στη δύναμη της συνεργασίας και της διαφορετικότητας, είτε το πάθος για μάθηση.

Έλα μαζί μας για να χτίσουμε την πρόοδο.

Re – Engineering Tomorrow Program - Let's Team Up!

Είσαι Νέος/α Μηχανικός και θέλεις να κάνεις το πρώτο βήμα σε μια καριέρα που θα σου προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες και ευκαιρίες εξέλιξης; Έχεις φιλόδοξους στόχους και δίνεις καθημερινά τον καλύτερό σου εαυτό; Πιστεύεις στη δύναμη της καινοτομίας και θέλεις να κάνεις τη διαφορά για ένα καλύτερο αύριο για όλους; Τότε σε προσκαλούμε να πάρεις μέρος στο πρόγραμμα Re – Engineering Tomorrow του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ! 

ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΑΖΙ

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ έχουμε έξι βασικές αρχές που διέπουν την εργασιακή εμπειρία όλων των ανθρώπων μας. Επιλέγοντας να εργαστείς στον Όμιλό μας και να χτίσεις την πρόοδο μαζί μας, γίνεσαι μέλος μιας εταιρείας που βασίζεται στους παρακάτω πυλώνες:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Με πάθος για καινοτομία ανακαλύπτουμε καλύτερους τρόπους δόμησης. Γι’ αυτό υιοθετούμε έξυπνες τεχνολογίες και ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας, ώστε να ξεπερνάμε καθημερινά τον εαυτό μας και να προσφέρουμε τη νέα γενιά κατασκευαστικών λύσεων.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Εργαζόμαστε με προσήλωση στο στόχο μας για ένα μέλλον με καθαρό μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Γι’ αυτό τοποθετούμε τις δράσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στο επίκεντρο της στρατηγικής μας, ώστε μαζί να κάνουμε τις πόλεις μας πιο πράσινες, τις υποδομές πιο έξυπνες και να βελτιώνουμε το βιοτικό επίπεδο όλων των ανθρώπων.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ως μέλος της Holcim με 70.000 εργαζόμενους από 80 χώρες, αποτελούμε κομμάτι ενός οργανισμού με διαφορετικές κουλτούρες, υπόβαθρο, εξειδίκευση και ικανότητες. Γι’ αυτό προάγουμε έναν χώρο εργασίας που βασίζεται στις αρχές της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, χωρίς αποκλεισμούς, που τιμά τις διαφορές μας και δημιουργεί ίσες ευκαιρίες για όλους.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Θέλουμε οι άνθρωποί μας να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να διαμορφώνουν την καριέρα τους. Γι’ αυτό επενδύουμε σε διεθνείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης, ώστε όλοι μας να εξελισσόμαστε και να ευημερούμε.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας, για να δημιουργούμε αξία για όλους. Γι’ αυτό προάγουμε από κοινού μια κουλτούρα συνεργασίας και ομαδικής εργασίας που μας υποστηρίζει και μας εμπνέει σε κάθε μας βήμα.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Καλλιεργούμε κουλτούρα υψηλής απόδοσης, υλοποιώντας το όραμά μας με αριστεία και υπευθυνότητα. Γι’ αυτό θέλουμε να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας, ώστε να δίνουμε όλοι καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας.

ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά των δομικών υλικών. Με ισχυρά εφόδια τους ταλαντούχους ανθρώπους μας, την υψηλή τεχνογνωσία, τα αξιόπιστα προϊόντα και τις διαφοροποιημένες υπηρεσίες μας, καθώς και τη διεθνή εμπειρία της Holcim, χτίζουμε μαζί τα μικρά και τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για όλους.

 

Ο Όμιλος Holcim

Ως παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις δόμησης, ο Όμιλος Holcim υποστηρίζει τις πράσινες πόλεις, τις εξυπνότερες υποδομές και βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο σε όλο τον κόσμο. Με τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της στρατηγικής μας, γινόμαστε μία εταιρεία με μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα, με τους ανθρώπους και τις κοινότητές μας στο επίκεντρο της επιτυχίας μας. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ανακύκλωση υλικών, οδηγούμε τη μετάβαση του κατασκευαστικού κλάδου σε αειφόρες και βιώσιμες λύσεις. Η προσφορά μας επικεντρώνεται σε τέσσερις βασικούς τομείς: Τσιμέντο, Έτοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή και Λύσεις & Προϊόντα. Η δραστηριότητά μας ενδυναμώνεται από τους 70.000 ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο που είναι παθιασμένοι με την οικοδόμηση προόδου για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Χτίζοντας τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε

Ο κόσμος που ζούμε αυξάνεται, με τον παγκόσμιο πληθυσμό να αναμένεται να φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, ενώ η ταχεία αστικοποίηση σημαίνει ότι το 70% των ανθρώπων αναμένεται να ζουν σε πόλεις μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Με 1,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους να στερούνται επαρκούς στέγασης και υγιεινής, πρέπει να χτίσουμε βιώσιμες πόλεις που να λειτουργούν για όλους. Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ είμαστε μέρος αυτής της λύσης. Και μπορείς να είσαι κι εσύ. Γίνε μέρος του οράματός μας να αποτελέσουμε τον ηγέτη σε καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις δόμησης. Μαζί, έχουμε έναν σημαντικό ρόλο να παίξουμε στην επιτάχυνση της μετάβασης του κόσμου μας προς ένα μέλλον με μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα. Μαζί, χτίζουμε την πρόοδο.

Απανθρακοποιούμε την δόμηση σε όλο τον κύκλο ζωής της
Επεκτείνουμε τα όρια της ψηφιοποίησης και καινοτομίας
Παράγουμε αξία για τους ανθρώπους και τις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε