Η κοινωνικο-οικονομική επίδραση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στην Ελλάδα, 2023
Με χαρά παρουσιάζουμε τη Μελέτη Κοινωνικο-Οικονομικής Επίδρασης του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για το 2023, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή μας στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία στον κλάδο των δομικών υλικών.
Βασικά ευρήματα:
€406 εκ. σε προστιθέμενη αξία (0,20% του ΑΕΠ).
€123 εκ. σε φορολογικά έσοδα.
860 άμεσες θέσεις εργασίας και σχεδόν 5.000 έμμεσες στον κατασκευαστικό κλάδο.
Για κάθε 1 θέση εργασίας στον Όμιλο, υποστηρίζονται 13 επιπλέον στην Ελλάδα.
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ενώνει τις δυνάμεις του με το «Μαζί με το Παιδί» για τη δωρεά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού ώστε να λειτουργήσει ξανά η ιατρική δομή.
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανέλαβε κατά αποκλειστικότητα τη σκυροδέτηση για τη θεμελίωση (raft) του πρώτου πράσινου παραθαλάσσιου οικιστικού πύργου στην Ελλάδα και του ψηλότερου στη Μεσόγειο.
Από τον Σεπτεμβρίου 2024, ο Χάρης Παπουλίδης κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, φέρνοντας μαζί του μια εκτενή και αξιοσημείωτη επαγγελματική πορεία στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών.
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με σταθερό προσανατολισμό στη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος και την ενίσχυση της βιωσιμότητας, παρουσιάζει το CEMCREATOR, ένα σύγχρονο πνευματικό πλοίο μεταφοράς τσιμέντου.