Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις με τους συνεργάτες του

Η πρώτη ενημερωτική Ημερίδα «Σχέση σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι - Εξελίσσομαι» πραγματοποιήθηκε στο Εργοστάσιο Βόλου
 

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 συνεργατών, ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποίησε την πρώτη ενημερωτική Ημερίδα του κύκλου εκδηλώσεων "Σχέση σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι - Εξελίσσομαι" στο Εργοστάσιο του Ομίλου στο Βόλο την Παρασκευή 18 Νοέμβρη. Στόχος των Ημερίδων είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη της σχέσης της εταιρίας με τους πελάτες της μέσα από τον ανοιχτό διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων, καθώς και την ενημέρωση για τα νέα της προϊόντα και τις τάσεις της αγοράς.

 

Με όχημα την άριστη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη και έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο της στρατηγικής, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δημιουργεί ευκαιρίες για να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες και να ακούει τις ανάγκες και προσδοκίες τους. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες της Ημερίδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ηγετική παρουσία και το οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρίας, καθώς και να γνωρίσουν τον Όμιλο LafargeHolcimΠαράλληλα, πληροφορήθηκαν για την ιστορία και πορεία του Εργοστασίου στο Βόλο και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία κλίνκερ/τσιμέντου.

 

Επιπρόσθετα, καταξιωμένοι ομιλητές παρουσίασαν τις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις της αγοράς, καθώς και τις νέες ευκαιρίες που αναδύονται. Ειδικότερα, ο κ. Νίκος Μαρσέλλος, Πολιτικός Μηχανικός και Μέλος των Επιτροπών Σύνταξης του ΚΤΣ-2016 και του ΚΤΣ-1997, εξήγησε τις διαφορές του νέου Κανονισμού με τον προηγούμενο, ενώ τόνισε  τις προοπτικές που δημιουργεί δίνοντας ώθηση στην τεχνολογία του σκυροδέματος στην χώρα. Επιπλέον, ο κ. Χρήστος Ζέρης, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μίλησε για το κισηρόδεμα ως δομικό υλικό και παρουσίασε το σχετικό ερευνητικό έργο που υλοποίησε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τέλος, ο κ. Αντώνιος Σακελλαρίου, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός και Πρόεδρος της Επιτροπής Σκυροδέματος Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, ανέλυσε τις απαιτήσεις και προδιαγραφές του εμφανούς σκυροδέματος. Αναφέρθηκε σε προτεινόμενες λύσεις σε συνήθη προβλήματα που εμφανίζονται στην κατασκευή εμφανών σκυροδεμάτων, ενώ παρουσίασε καλές πρακτικές σε μεγάλα έργα όπου ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ διαδραμάτισε ουσιαστικό ρόλο. 

 

Ο κ. Γιώργος Μελάτος, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Επενδύουμε συστηματικά στην μακροχρόνια σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα και το αποδεικνύουμε έμπρακτα για ακόμα μια φορά μέσω του κύκλου εκδηλώσεων «Σχέσεις σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι». Η Ημερίδα αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία  τόσο για τους συνεργάτες μας να ενημερωθούν για την πορεία του Ομίλου και τις νέες τάσεις της αγοράς των κατασκευών, όσο και για εμάς να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε διαρκώς βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες τους και τους βοηθούν να διαφοροποιηθούν».

 

Ο κ. Νίκος Μπόζος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε «Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε στο Εργοστάσιο του Βόλου τους συνεργάτες μας. Ολόκληρη η ομάδα του Εργοστασίου στοχεύει καθημερινά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μέσω αναβαθμισμένων ποιοτικά προϊόντων, αλλά και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής αξίας προς εκείνους. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή τους προκειμένου να σχεδιάσουμε συλλογικά μια αναπτυξιακή πορεία για τον κλάδο μας».