Πλατφόρμα ΕΚΕ «Ένας άθλος ακόμα»

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συστήνει στο κοινό τη νέα πλατφόρμα «Ένας άθλος ακόμα» (www.enasathlosakoma.gr), με στόχο να πλαισιώσει το πολύπλευρο ομώνυμο πρόγραμμα ΕΚΕ που εγκαινίασε στις αρχές του έτους, να προάγει τις αξίες που πρεσβεύει για έναν κόσμο καλύτερο και πιο βιώσιμο για όλους, καθώς και να τιμήσει την ελληνική κοινωνία συνεισφέροντας ουσιαστικά σε κάθε ευκαιρία.

Ειδικότερα, μέσα από τη νέα πλατφόρμα ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ιστορική πορεία και τη φιλοσοφία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ενώ παράλληλα γνωρίζει τα σημαντικότερα έργα - σταθμούς των 110 ετών της δράσης του. Ταυτόχρονα, γίνεται κοινωνός των «άθλων» που κάνει πραγματικότητα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον με άξονα τέσσερις στρατηγικούς πυλώνες: το κλίμα, την κυκλική οικονομία, τη φύση και τις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, η ιστοσελίδα λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας με το κοινό, καθώς προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να μοιραστεί τη γνώμη του για κάθε άθλο που πραγματοποιεί ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, ακόμη και να προτείνει νέους.

Επισκεφθείτε τη νέα πλατφόρμα και μάθετε περισσότερα για τους τρόπους με τους οποίους ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στέκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων σε κάθε «μικρό και μεγάλο άθλο» εδώ και 110 χρόνια www.enasathlosakoma.gr