Συνέργειες που πιάνουν τόπο... για τον τόπο μας

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ φέρουμε μακρά παράδοση προσφοράς και στήριξης στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, σταθερή δέσμευσή μας αποτελεί να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία και να καλλιεργούμε τις αναπτυξιακές προοπτικές της τοπικής οικονομίας, να ενδυναμώνουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην τοπική κοινωνία.

Αναγνωρίζοντας ότι η συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων είναι το κλειδί για να πολλαπλασιάσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία, υλοποιούμε την πρωτοβουλία «Συνέργειες που πιάνουν τόπο».  Επενδύουμε και χτίζουμε αποτελεσματικές συνεργασίες στρατηγικής σημασίας, με στόχο να ενισχύσουμε τη βιωσιμότητα του τόπου μας.

Εγκαινιάσαμε την πρωτοβουλία αυτή μέσα από τη συνέργεια του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο με το Εργοστάσιο της KNAUF AQUAPANEL στην περιοχή. Τα δύο Εργοστάσια με εξαιρετική δυναμική το καθένα από αυτά στον τομέα του, συνεργάζονται στενά δημιουργώντας από κοινού μια προηγμένη λύση στην ξηρά δόμηση που ταξιδεύει από το Βόλο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ειδικότερα, έπειτα από σειρά μελετών και βιομηχανικών δοκιμών, το Εργοστάσιό μας στο Βόλο παρέχει εξειδικευμένη λύση υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας – με την ανάμειξη τσιμέντου με ασβεστόλιθο – για την κατασκευή των Τσιμεντοσανίδων AQUAPANEL. Πρόκειται για προηγμένο προϊόν που θέτει νέα δεδομένα στο σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ξηράς δόμησης και τις ιδιότητες του τσιμέντου.

Με ανθρώπους από την τοπική κοινωνία και πρώτες ύλες από την Μαγνησία, καθώς και χάρη στην άψογη συνεργασία των δύο βιομηχανιών-σταθμών για την ανάπτυξη της περιοχής, το προηγμένο αυτό προϊόν προσφέρει λύση υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε κατασκευές σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη «Συνέργεια που πιάνει τόπο» με την KNAUF AQUAPANEL είναι μόνο η αρχή. Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ διευρύνουμε συνεχώς το κοινωνικό μας αποτύπωμα δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στην τοπική οικονομία και κοινωνία.