Ενισχύουμε την ενεργειακή αναβάθμιση και την υψηλή απόδοση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Η ενδοδαπεδια θέρμανση αποτελεί μία άκρως αποτελεσματική και σύγχρονη πρακτική στον χώρο της θέρμανσης. Πρόκειται για μία μέθοδο που χρησιμοποιείται αυξανόμενα τα τελευταία χρόνια προσφέροντας πολλαπλά οικονομικά και λειτουργικά οφέλη κατά την εφαρμογή της. Ειδικότερα στις μέρες μας που το κόστος για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο αυξάνεται, η κλιματκή αλλαγή εντίνεται και ο πλανήτης βιώνει μια πρωτόγνωρη ενεργειακή κρίση, η ενδοδαπεδια θερμανση αποτελεί μία ιδανική,"πιο πράσινη" επιλογή.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας που προσφέρουμε ως Lafarge, και με γνώμονά μας να οδηγούμε την μετάβαση σε αειφόρες κατασκευές, αναπτύξαμε το νέο ειδικό κονίαμα ενδοδαπέδιας θέρμανσης Ultra TM Series.

Το ειδικό κονίαμα, ανήκει στη σειρά προϊόντων UltraΤΜ τα οποία προσφέρουν λύσεις υψηλής τεχνολογίας και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από κατοικίες και έργα μικρής κλίμακας, μέχρι τα μεγαλύτερα και πλέον απαιτητικά – τεχνικά και αρχιτεκτονικά – έργα υποδομών. Επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική του σκυροδέματος, η συγκεκριμένη λύση είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το πρότυπο EN 13813 και προσφέρει  άριστα αποτελέσματα σε χρήσεις όπως:

• εφαρμογές ενδοδαπέδιας θέρμανσης (ως θερμoμπετόν)

• υλικό πλήρωσης δαπέδων (γεμίσματα), ταρατσών, μπαλκονιών κ.λπ. 

Πλεονεκτήματα προϊόντος

Υψηλή ποιότητα

Παράγεται μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας σε μονάδα σκυροδέματος, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα.

Ομοιογένεια υλικού

Η βιομηχανική παραγωγή εγγυάται ομοιογένεια υλικού και επαναληψιμότητα τεχνικών χαρακτηριστικών.

Επάρκεια στην εφαρμογή

Καλύπτει όλο το πάχος γεμίσματος. Δεν χρειάζεται επιπρόσθετο υλικό επιφάνειας.

Αποτελεσματικότητα εφαρμογής

Περιορίζει τυχόν συρρίκνωση ή εμφάνιση τριχοειδών ρωγμών στην επιφάνεια, χάρη στην προσθήκη ινών πολυπροπυλενίου στη μάζα του σκυροδέματος.

Συμβατότητα με άλλα υλικά

Δημιουργεί ιδανική επιφάνεια, ικανή να δεχθεί πλακάκι, μάρμαρο ή ακόμα και ξύλο.

Ευκολία στη χρήση

Εφαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε όροφο ή εσωτερικό χώρο σε ύψος ή μήκος, αφού αντλείται με ειδική πρέσα δικτύου με λάστιχα.