Διπλή βράβευση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στα Ελληνικά Βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος»

 

 

omilos iraklis vraveia

 

Με δύο σημαντικές βραβεύσεις για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, που απονεμήθηκαν από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος», έκλεισε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog.  

Ειδικότερα, τo Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος ανέδειξε το έργο  «MILAKI Greece Export Hub» σε «Project of the Year 2019» και απένειμε τον τίτλο Manager of the Year 2019 στον κ. Κωσταντίνο Χολέβα, VP Exports & Supply Chain Oil & Gas του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, Οι διακριθέντες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον ετήσιο ευρωπαϊκό διαγωνισμό «ELA Awards» που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics  Association - ELA) με συμμετοχές από 34 χώρες μέλη του.

Ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, που αναδείχθηκε ως Manager of the Year 2019, είναι στέλεχος με μακρά εμπειρία στο χώρο των Πωλήσεων, της Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας ενώ κατείχε στρατηγικό ρόλο τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση και διαχείριση του έργου που ανέδειξε το εργοστάσιο του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Ευβοίας σε κόμβο εξαγωγών. Σήμερα ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εξάγει τα προϊόντα προστιθέμενης αξίας σε περισσότερες από 15 χώρες στον κόσμο.

 

omilos iraklis vraveysi small

Ο κ. Κ. Χολέβας δήλωσε σχετικά «Σ’ ένα περιβάλλον μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης και έντονου διεθνούς ανταγωνισμού, η ανάγκη για διαφοροποίηση με προϊόντα προστιθέμενης αξίας αποτελεί αναγκαιότητα.  Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με την υποστήριξη της μητρικής LafargeHolcim ανέπτυξε δύο νέες και καινοτόμες εξαγωγικές δραστηριότητες: την επεξεργασία και διάθεση στερεών καυσίμων, καθώς και την παραγωγή και διάθεση πιστοποιημένων τσιμέντων για γεωτρήσεις».

 

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 25ου διεθνούς συνεδρίου Εurolog 2019, που φέτος διοργανώθηκε στις 3-4 Απρίλιου 2019 στην Αθήνα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών και εταιριών από όλη την Ευρώπη.

 

 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος και βιομηχανικών ορυκτών προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Σχετικά με τη LafargeHolcim

Η LafargeHolcim είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δομικών υλικών και λύσεων και εξυπηρετεί τεχνίτες, οικοδόμους, αρχιτέκτονες και μηχανικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικά έργα από οικονομικά προσιτή στέγαση και μικρά τοπικού χαρακτήρα έργα, μέχρι τα μεγαλύτερα και πλέον τεχνικά και αρχιτεκτονικά σύνθετα έργα υποδομών. Καθώς η αστικοποίηση επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Όμιλος παρέχει καινοτόμα προϊόντα και κατασκευαστικές λύσεις, με μία ξεκάθαρη δέσμευση προς την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.  Κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε όλες τις περιοχές, ο Όμιλος LafargeHolcim απασχολεί περίπου 90.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 80 χώρες και διαθέτει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες και τις ώριμες αγορές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafargeholcim.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter @LafargeHolcim

Περισσότερα στο www.lafarge.gr και www.lafargeholcim.com