Συνεχίζουμε να χτίζουμε «ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» με τους συνεργάτες μας

Ένα πρόγραμμα μοναδικών προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες τεχνίτες και εμπόρους οικοδομικών υλικών που προτιμούν σταθερά τα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης "ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ" του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφει με πλούσια δώρα, με στόχο ο Όμιλος να συνεχίσει να επενδύει και να χτίζει όλο και πιο ισχυρή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες του. 

Με κεντρικό μέλημα την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων βασισμένων στην εμπιστοσύνη και τον ανοιχτό διάλογο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποιεί για ακόμα μια χρονιά το καινοτόμο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ», ένα πρόγραμμα προνομίων ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες τεχνίτες και εμπόρους οικοδομικών υλικών.

Στόχος του Προγράμματος «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» είναι να εδραιώσει την εικόνα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ως προτιμητέο συνεργάτη, καθώς και να αυξήσει το επίπεδο ικανοποίησης των τελικών καταναλωτών-τεχνιτών προς τα κανάλια διανομής δομικών υλικών. Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα επιβραβεύει τους τεχνίτες και τους εμπόρους για την αφοσίωση, εμπιστοσύνη και προτίμησή τους, προσφέροντάς τους ευκαιρίες εκπαίδευσης αλλά και τη δυνατότητα να κερδίσουν μοναδικά δώρα και προνόμια. 

Με τη συγκέντρωση πόντων, οι συνεργάτες και οι πελάτες του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ έχουν φέτος τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε κληρώσεις για πλούσια δώρα. Παράλληλα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στα συνεργαζόμενα καταστήματα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που τα διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και ενισχύει την εικόνα του «επιλεγμένου αξιόπιστου συνεργάτη» που έχει γόνιμη συνεργασία με την κορυφαία εταιρία του κλάδου.

Το  Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» υποστηρίζεται και από τη διαδραστική πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ www.xtizoumemazi.gr. Εδώ, μπορεί κανείς να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες και να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα, αλλά και να ενημερωθεί για τις καινοτόμες λύσεις του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, τις νέες εφαρμογές του τσιμέντου και τις τελευταίες τάσεις στις κατασκευές. 

Image
shesi_se_geres_vaseis_4.png