"ΧΤΙΖΟΥΜΕ Μαζί" Newsletter #3

 
Δημιουργούμε το απροσδόκητο στο Μικρολίμανο με τα Ειδικά Σκυροδέματα της Lafarge

Το Artevia Color της Lafarge διαμορφώνει το νέο πρόσωπο της Ακτής Κουμουνδούρου. To παραλιακό μέτωπο αλλάζει και αναμένεται να εκτινάξει την επισκεψιμότητα στο σημείο, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις και την ευρύτερη περιοχή.

 
Συνεχίζουμε να χτίζουμε «ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» με τους συνεργάτες μας

Χτίζεις; Κερδίζεις! Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφει δυναμικά με πλούσια δώρα, με στόχο την επιβράβευση τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών του για την προτίμησή τους στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ. 

 
 «Ένας άθλος ακόμα» για ένα καλύτερο μέλλον για όλους

Οι καθημερινοί αγώνες όλων μας για την υγεία, την κοινωνία, την παιδεία και το περιβάλλον μας εμπνέουν. Γι’ αυτό και στηρίζουμε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο άθλο. Δεν πρόκειται μόνο για μία προσφορά κοινωνικής ωφέλειας, είναι «Ένας άθλος ακόμα» που μας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο που θέλουμε να ζούμε.

 
Συστήνουμε τη νέα ταυτότητα του Ομίλου Holcim

Ο Όμιλος Holcim εγκαινιάζει τη νέα του ταυτότητα και μετασχηματίζεται με στόχο να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις. Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Holcim, μοιραζόμαστε το όραμα να χτίζουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.