"ΧΤΙΖΟΥΜΕ Μαζί" Newsletter #3

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ γίνεται η πρώτη τσιμεντοβιομηχανία στην Ελλάδα που αποκτά Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος για όλους τους τύπους τσιμέντου που παράγει στα Εργοστάσιά του.

Το Artevia Color της Lafarge διαμορφώνει το νέο πρόσωπο της Ακτής Κουμουνδούρου. To παραλιακό μέτωπο αλλάζει και αναμένεται να εκτινάξει την επισκεψιμότητα στο σημείο, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις και την ευρύτερη περιοχή.

Χτίζεις; Κερδίζεις! Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφει δυναμικά με πλούσια δώρα, με στόχο την επιβράβευση τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών του για την προτίμησή τους στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ. 

Οι καθημερινοί αγώνες όλων μας για την υγεία, την κοινωνία, την παιδεία και το περιβάλλον μας εμπνέουν. Γι’ αυτό και στηρίζουμε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο άθλο. Δεν πρόκειται μόνο για μία προσφορά κοινωνικής ωφέλειας, είναι «Ένας άθλος ακόμα» που μας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο που θέλουμε να ζούμε.

Ο Όμιλος Holcim εγκαινιάζει τη νέα του ταυτότητα και μετασχηματίζεται με στόχο να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις. Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Holcim, μοιραζόμαστε το όραμα να χτίζουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.