Συστήνουμε τη νέα ταυτότητα του Ομίλου Holcim

Η νέα ταυτότητα του Ομίλου Holcim αποκαλύπτεται, καλώντας όλους μας να φανταστούμε έναν κόσμο πιο πράσινο και έξυπνο που δεν σταματά να προοδεύει και να εξελίσσεται

Με τομείς προτεραιότητας τη δημιουργία πιο «πράσινων» πόλεων και πιο «έξυπνων» υποδομών, αλλά και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου για όλους, η Holcim μετασχηματίζεται και εγκαινιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα, με στόχο ο Όμιλος να καταστεί ο παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις. Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των «πράσινων» λύσεων δόμησης, η Holcim συνεχίζει να διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο για την επιτάχυνση της μετάβασης του κόσμου μας σε ένα μέλλον με καθαρό μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα και χωρίς αποκλεισμούς.

Με τη νέα ταυτότητα, η Holcim συνενώνει μερικές από τις πιο αξιόπιστες επωνυμίες στον κλάδο παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cements, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim και Lafarge. Όλες οι επιμέρους εταιρίες διατηρούν την ταυτότητα και την επωνυμία τους. Η νέα επωνυμία του Ομίλου είναι πλέον γεγονός και το σύμβολο της μετοχής έχει αλλάξει σε HOLN (πρώην LHN).

Έχοντας ως στόχο να καταστεί μια εταιρία καθαρού μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα, η Holcim θέτει τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της και προάγει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανακύκλωση. Παράλληλα, εκσυγχρονίζει περαιτέρω τις δραστηριότητές της, βασιζόμενη στα δεδομένα και ενεργώντας με ευέλικτο τρόπο, προωθώντας παράλληλα την ανοικτή καινοτομία.

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του Ομίλου Holcim, του παγκόσμιου ηγέτη που χτίζει την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.