Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ κι αυτές τις γιορτές στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ενισχύει το έργο της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κάλυψη των αναγκών οικογενειών στην περιοχή
 

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με διαχρονική δέσμευση τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, προχώρησε μέσω του Εργοστασίου του στο Μηλάκι Ευβοίας στη δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διαρκείας στην Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου. Στόχος του Ομίλου αποτελεί να προσφέρει χαμόγελα χαράς και τις φετινές γιορτές σε 50 οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται πως η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου υλοποιεί πολυεπίπεδες δράσεις και στοχευμένες ενέργειες για τη στήριξη οικογενειών στην περιοχή που στερούνται τα βασικά είδη επιβίωσης.

Ο Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Ευβοίας, δήλωσε σχετικά «Η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εταιρική κουλτούρα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ κι αυτό το αποδεικνύουμε και τα φετινά Χριστούγεννα. Στηρίζοντας την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου, συμβάλλουμε στην ουσιαστική ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, παραμένοντας ουσιαστικά δίπλα τους σε κάθε ευκαιρία».

 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας αναφορικά με τη χρήση των πόρων. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafarge.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Σχετικά με τη Holcim

Η Holcim χτίζει την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις, η Holcim κάνει πραγματικότητα την ανάπτυξη πιο πράσινων πόλεων και πιο έξυπνων υποδομών αλλά και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η Holcim εξελίσσεται σε μια εταιρία καθαρού μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα, έχοντας πάντα τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες στην καρδιά της επιτυχίας της. Η εταιρία προωθεί την κυκλική οικονομία και ως πρωταγωνιστής στην ανακύκλωση φροντίζει να χτίζει περισσότερα με λιγότερα. Η Holcim περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της μερικές από τις πιο αξιόπιστες εμπορικές επωνυμίες στον κλάδο των δομικών υλικών παγκοσμίως, όπως ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim και Lafarge. Η Holcim αποτελείται από 70.000 ανθρώπους παθιασμένους με τη δημιουργία προόδου για τον άνθρωπο και τον πλανήτη σε 70 αγορές και 4 δραστηριότητες: Τσιμέντο, Έτοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή Υλικά και Λύσεις & Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.holcim.com, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο όραμα του Ομίλου στη διεύθυνση www.holcim.com/about-holcim