Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το 1ο Γορίτσα Trail Run &amp MTB Festival στο Βόλο

 

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ έδωσε δυναμικό παρόν στο 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival 2020, στηρίζοντας ως Μεγάλος Χορηγός αυτή τη γιορτή του αθλητισμού στον αγαπημένο λόφο Γορίτσας στην πόλη του Βόλου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ασφάλεια την Κυριακή 11 Οκτωβρίου από το Σύλλογο Υγείας Δρομέων Βόλου τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

omilos iraklis fotografia 1

Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του να βρίσκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται σε κάθε ευκαιρία, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ένωσε τις δυνάμεις του με το Σύλλογο Υγείας Δρομέων Βόλου και στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, ανέλαβε να καλύψει τις ανάγκες για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση και το ρουχισμό των αθλητών, καθώς και την παροχή ατομικών υγιεινών σνακ κατά τον τερματισμό τους.

 

omilos iraklis fotografia 2

Σημειώνεται ότι το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival περιλάμβανε 2 αγώνες δρόμου 15 χλμ. και 6 χλμ., ανάβαση λόφου 2,1 χλμ., αγώνα mountain bike 20 χλμ. και συμβολικό παιδικό αγώνα 500 μ. με διαφορετικές ώρες και σημεία εκκίνησης, σε πλήρη συμμόρφωση με τις κατευθύνσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

 

 

 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος, βιομηχανικών ορυκτών και προηγμένων αειφόρων λύσεων, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafarge.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Σχετικά με τη LafargeHolcim

Η LafargeHolcim είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δομικών υλικών και λύσεων και εξυπηρετεί τεχνίτες, οικοδόμους, αρχιτέκτονες και μηχανικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικά έργα από οικονομικά προσιτή στέγαση και μικρά τοπικού χαρακτήρα έργα, μέχρι τα μεγαλύτερα και πλέον τεχνικά και αρχιτεκτονικά σύνθετα έργα υποδομών. Καθώς η αστικοποίηση επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Όμιλος παρέχει καινοτόμα προϊόντα και κατασκευαστικές λύσεις, με μία ξεκάθαρη δέσμευση προς την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.  Κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε όλες τις περιοχές, ο Όμιλος LafargeHolcim απασχολεί περίπου 72.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 75 χώρες και διαθέτει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες και τις ώριμες αγορές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafargeholcim.com

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, LinkedIn και YouTube