Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τις εκπαιδευτικές δομές της Εύβοιας

Ενισχύει το θεσμό της σχολικής βιβλιοθήκης προσφέροντας εκπαιδευτικά και λογοτεχνικά βιβλία στο Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου
 
photo o omilos iraklis synehizei na stirizei tis ekpaideytikes domes tis eyvoias

Προασπίζοντας σταθερά την ισότιμη πρόσβαση των παιδιών στη γνώση, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχώρησε μέσω του Εργοστασίου του στο Μηλάκι Ευβοίας στη δωρεά εκπαιδευτικών και λογοτεχνικών βιβλίων στο Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου στη Ν. Εύβοια. Με τον τρόπο αυτό, εμπλουτίζει σημαντικά τη σχολική βιβλιοθήκη του Νηπιαγωγείου, η οποία αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στο ταξίδι της γνώσης.

Ο Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Ευβοίας, ανέφερε σχετικά «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αναγνωρίζουμε την αξία του θεσμού της σχολικής βιβλιοθήκης για την καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικής σκέψης, αλλά και τη διεύρυνση των οριζόντων των παιδιών. Συνεχίζουμε με συνέπεια να δημιουργούμε αξία στην τοπική κοινωνία σε κάθε ευκαιρία και να χτίζουμε γερά θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, όπου κάθε παιδί θα έχει ίσες ευκαιρίες να αναπτύσσεται και να διεκδικεί τα όνειρά του».

«Το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι μαθητές και οι γονείς του Νηπιαγωγείου Αυλωναρίου ευχαριστούν θερμά τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για τη χορήγηση βιβλίων. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και σας συγχαίρουμε γι’ αυτό» δήλωσε η  Ελένη ΤσιργιώτηΠροϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Αυλωναρίου.  

 

 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας αναφορικά με τη χρήση των πόρων. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafarge.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Σχετικά με τη Holcim

Η Holcim χτίζει την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις, η Holcim κάνει πραγματικότητα την ανάπτυξη πιο πράσινων πόλεων και πιο έξυπνων υποδομών αλλά και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η Holcim εξελίσσεται σε μια εταιρία καθαρού μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα, έχοντας πάντα τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες στην καρδιά της επιτυχίας της. Η εταιρία προωθεί την κυκλική οικονομία και ως πρωταγωνιστής στην ανακύκλωση φροντίζει να χτίζει περισσότερα με λιγότερα. Η Holcim περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της μερικές από τις πιο αξιόπιστες εμπορικές επωνυμίες στον κλάδο των δομικών υλικών παγκοσμίως, όπως ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim και Lafarge. Η Holcim αποτελείται από 70.000 ανθρώπους παθιασμένους με τη δημιουργία προόδου για τον άνθρωπο και τον πλανήτη σε 70 αγορές και 4 δραστηριότητες: Τσιμέντο, Έτοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή Υλικά και Λύσεις & Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.holcim.com, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο όραμα του Ομίλου στη διεύθυνση www.holcim.com/about-holcim