Σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ

 

 

Ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας έλαβε το βραβείο “Professional of the Year 2019” από το European Logistics Association

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και η LafargeHolcim βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης με τον VP Exports & Supply Chain Oil & Gas κ. Κωνσταντίνο Χολέβα να κερδίζει το Βραβείο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association) για τον «Professional of the Year 2019» ανάμεσα σε υποψηφίους από 30 χώρες. Η τελετή απονομής των Βραβείων ELA, μίας από τις πλέον ευυπόληπτες και καταξιωμένες διοργανώσεις στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στις 23 Μαΐου.

omilos iraklis 1
Από αριστερά: ο κ. Σπύρος Ολύμπιος Πρόεδρος του ILME και ο κ. Κωνσταντίνος
Χολέβας, VP Exports & Supply Chain Oil & Gas του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας ανακηρύχθηκε ο Έλληνας υποψήφιος για τα βραβεία ELA 2019 αφότου πρώτα απέσπασε τη διάκριση «Manager of the Year 2019» στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ΙLME). Έχει διαγράψει μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία με έμφαση στις εξαγωγές και στην εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ έχει λάβει πολλά βραβεία από τον Όμιλο LafargeHolcim ως αναγνώριση της συνεισφοράς του στην επιχειρηματική ανάπτυξη, τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και την αριστεία στην εφοδιαστική αλυσίδα. Σε συνεργασία με την ομάδα του, έχει αναπτύξει και υλοποιήσει καινοτόμα και προστιθέμενης αξίας έργα και λύσεις στον κλάδο των δομικών υλικών.

«Είναι τιμή μου να λαμβάνω αυτό το αναγνωρισμένο βραβείο και να εντάσσομαι στην ομάδα των νικητών, οι οποίοι έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας, ώστε να κάνουμε τη διαφορά στο επιχειρείν μέσω της αριστείας στην εφοδιαστική αλυσίδα. Αυτό το βραβείο αποτελεί ισχυρό κίνητρο και παρότρυνση για την επιδίωξη ακόμα υψηλότερων επαγγελματικών στόχων», δήλωσε ο κ. Χολέβας κατά την παραλαβή του βραβείου.

ELA Award1
Από αριστερά: o κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, VP Exports & Supply Chain Oil & Gas του
Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ο κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του ILME και ο κ. Jos Marinus,
Αντιπρόεδρος του ELA

Ο κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του ILME και μέλος Δ.Σ. του ELA, δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιτυχία του κ. Κώστα Χολέβα. Είμαστε δε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο νικητής του Ελληνικού βραβείου «Μέγας Αλέξανδρος» διακρίθηκε και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας ότι τα Στελέχη Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την ανάπτυξη εταιρειών και οργανισμών”.

Ο ELA είναι  ο μεγαλύτερος οργανισμός Logistics στην Ευρώπη και απαρτίζεται από 30 εθνικούς οργανισμούς και ομοσπονδίες, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης. Ο στόχος του είναι να αποτελεί ένα διεθνές φόρουμ δικτύωσης, προώθησης και ανάπτυξης των στελεχών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος και βιομηχανικών ορυκτών προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Σχετικά με τη LafargeHolcim

Η LafargeHolcim είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δομικών υλικών και λύσεων και εξυπηρετεί τεχνίτες, οικοδόμους, αρχιτέκτονες και μηχανικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικά έργα από οικονομικά προσιτή στέγαση και μικρά τοπικού χαρακτήρα έργα, μέχρι τα μεγαλύτερα και πλέον τεχνικά και αρχιτεκτονικά σύνθετα έργα υποδομών. Καθώς η αστικοποίηση επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Όμιλος παρέχει καινοτόμα προϊόντα και κατασκευαστικές λύσεις, με μία ξεκάθαρη δέσμευση προς την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.  Κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε όλες τις περιοχές, ο Όμιλος LafargeHolcim απασχολεί περίπου 90.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 80 χώρες και διαθέτει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες και τις ώριμες αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafargeholcim.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter @LafargeHolcim

Περισσότερα στο www.lafarge.gr και www.lafargeholcim.com