Υποδομές

Η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης είναι ένα παραλιακό μέτωπο μήκους πέντε χιλιομέτρων, το οποίο παραδόθηκε στους δημότες της Θεσσαλονίκης τον Δεκέμβριο του 2013, ύστερα από 2,5 έτη.

Ένα ακόμη μεγάλο έργο, ύψους €150 εκατ., ξεκίνησε και με τη δική μας συμβολή με στόχο την αναβάθμιση της Παραλιακής Αθήνας.

Ο Δια-Ανατολικός Αγωγός Μεταφοράς Φυσικού Αερίου «TANAP»  μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη μέσω της Γεωργίας και της Τουρκίας. 

Ένα έργο πνοής για τους ελληνικούς αυτοκινητό­δρομους, η Μεγάλη Σήραγγα των Τεμπών, ολο­κληρώθηκε πρόσφατα με τη σφραγίδα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. 

Με τη συνεισφορά από τη Lafarge Beton πάνω από 7.000 μ3 σκυροδέματος με προδιαγραφές υψηλής αντοχής στο παραθαλάσσιο περιβάλλον, έγινε πραγματικότητα το νέο Αεροδρόμιο.

Αυτοσυμπυκνούμενο σκυρόδεμα Agilia® χρησιμοποιήθηκε στην πεζογέφυρα επί της Λ. Κηφισίας στη Φιλοθέη. Η γέφυρα αποτελείται από δυο πυλώνες που εσωκλείουν τα φρεάτια ασανσέρ, πλατφόρμα, κλιμακοστάσια καθώς και ράμπες για Α.Μ.Ε.Α.

Η νέα σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας Τιθορέα - Λιανοκλάδι - Δομοκός είναι μια νέα διπλή γραμμή, μήκους 106 χιλιομέτρων, που αντικαθιστά το ορεινό δύσκολο τμήμα της υφιστάμενης μονής γραμμής.

Συμβάλλουμε στην ανέγερση του μεγαλύτερου – υπό κατασκευή – κτιριακού έργου στην Ελλάδα για το 2017.

Το Φράγμα Αποσελέμη βρίσκεται περίπου 35 χλμ ανατολικά από το Ηράκλειο στην Κρήτη. 

Σε χώρο συνολικής έκτασης 28.000 τετραγωνικών μέτρων, το Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής Καλλιθέας περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου, ανοιχτό κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων, παιδική πισίνα, κτιριακά συγκροτήματα βοηθητικών εγκαταστάσεων, καθώς και χώρους αναψυχής και εκδηλώσεων.

Το κτίριο που στεγάζει τα 6ο και 44ο Δημοτικά Σχολεία στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι ένα από τα πιο παλιά και ιστορικά σχολεία στο κέντρο της πόλης.